Suburban Precinct for Beach Community

The Studio Design + Architecture team are always hard at work on exciting new projects; this time one of them has been featured in the news.

This project is for a mixed-unit block (residential and commercial) in the town of Orewa, just north of Auckland. We were inspired by creating an environment to be able to work and live by the beach. The Depot is a vibrant multi-use hub that provides people an opportunity to live a beach lifestyle with income and live on the outskirts of Auckland’s metropolitan city centre. The apartments double as a home dwelling upstairs with separate workspaces below – creating dwelling workspaces in an oasis hub close by the beach. Studio Design + Architecture has made headlines for it’s insightful approach to this precinct.

See the NZ Herald article.

Write a comment