Ranfurly retirement village aged care in Auckland dining room design drawing with woman walking between tables and chairs

Ranfurly Retirement Village

Studio Design + Architecture were commissioned to work with Generous Group to transform former Veterans Hospital Ranfurly House into the community centre for Ranfurly Retirement Village.

We turned the spaces into a large lounge and bar area, a restaurant, and a café with outdoor deck areas. Upstairs we designed a cinema, craft room and flexible exercise room along with toilet facilities. The entry hall had staff offices and meeting spaces for residents. The building had a heritage order that required working with a heritage consultant for some areas.

Ranfurly retirement village aged care in Auckland living room design drawing with sofas
Ranfurly retirement village aged care in Auckland living room design drawing
Ranfurly retirement village aged care in Auckland living room design drawing with bar tables and stools

We would love to hear about the start of your new project